U Kruševac dolazi Crvena zvezda

Postavljeno: 14.05.2022

U pretposlednjem kolu takmičenja u Super ligi Srbije, u Kruševac, kao veliki favorit, stiže Crvena zvezda

U finišu plej-ofa, Napredak može da popravi jedino utisak o svom učinku ovog proleća, koji je više nego skroman.

– Crvena zvezda je favorit, to je jasno i ne bih puno pričao o kvalitetu gostiju, individualnom, timskom, njihovom budžetu. Što se nas tiče, svestan sam da naši navijači nisu zadovoljni, ali moram da ih podsetim da smo ostvarili cilj, a kada sam došao u Napredak to je bio plasman u plej–of i da se zaustavi jedna loša priča, koja bi, da smo otišli u plej–aut ko zna kako rezultirala – rekao je šef Napretkove struke Zoran Milinković.

U plej-ofu Napredak je nanizao samo poraze…

– Nije lepo izgubiti svaku utakmicu, ali mi smo osmi, pa smo osmi. Igramo protiv boljih, jačih, protiv ekipa koje imaju veći budžet od nas. Dve ekipe se bore za titulu, tri, do skoro četiri se baš žestoko bore za četvrto mesto, koje vodi u Evropu. Ali, ima osam ekipa koje bi vrlo rado zamenile mesto sa nama… Mi ćemo, u svakom slučaju, jer to nam je dužnost i obaveza, da izađemo i damo maksimum. Igramo protiv favorita, ali sa željom da se predstavimo u što boljem svetlu. Sigurno je da će momci koji istrče na teren žestoko boriti za svaku loptu. Imamo problema, u toku ovog mini ciklusa otpali su kapiten Marjanović i Rašković, da ne nabrajam stare povrede. Ima i nekih pozitivnih vesti, Kerkez se vratio, Kočić se priključio, nemamo problema sa kartonima – kaže Milinković.

Utakmica između Napretka i Crvene zvezde igra se u Kruševcu u nedelju od 18.30 sati. Ulaz na severnu tribinu za navijače je besplatan, a karte se mogu preuzeti u subotu od 10 do 18, kada počinje i prodaja ulaznica za ostale tribine. Cene su: jug – 400, istok – 500, zapad 1 – 600 i zapad 2 – 700 dinara. Zbog visokog rizika, pošto je svaka karta i polisa osiguranja, i deca moraju da imaju ulaznice. Simpatizerima Crvene zvezde neće biti moguć ulazak na zapadnu tribinu sa Zvezdinim navijačkim obeležjima.

Saobraćaj će u ulicama oko stadiona Mladost biti zatvoren od 15 časova.

S.M.

 

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top