Turnir u uličnom basketu okupio šezdesetak školaraca

Postavljeno: 27.08.2021

Odigran je turnir u uličnom basketu 3 na 3, na otvorenim košarkaškim terenima Sportskog centra „Kruševac“, pobednicima su uručene medalje

U okviru manifestacije „Sportsko leto“ održan je turnir u strit basketu 3 na 3, na kome se, u četiri kategorije, nadmetalo 66 devojčica i dečaka, podeljenih u 22 ekipe. Oni su nastupali u dve muške (mlađi pioniri, pioniri) i dve ženske (pionirke i kadetkinje) kategorije.

Najuspešnika ekipa u konkurenciji mlađih pionira

U konkurenciji mlađih pionira (dečaci 2009. i 2010. godište) danas je bila najbolja ekipa „Kruševac 5“ u sastavu: Aleksej Todorović, Vasilije Šolović i Đorđe Lapčević.

Najuspešnija pionirska ekipa

Ekipa „Bilo koja“ je trijumfovala u konkurenciji pionira (dečaci 2007. i 2008. godište), a za nju su igrali: Luka Rilak, Marko Jovanović i Vukašin Deljanin.

Osvajačice prvog mesta u pionirskoj konkurenciji

U konkurenciji pionirki (2008 godište i mlađe) najuspešnija je bila ekipa „Ne znam“ u sastavu: Milica Ivanović, Neda Milojević i Mina Aleksić, dok su kod kadetkinja (2007 godište i starije) pobedu odnele Teodora Šaronjić, Milica Veljković i Dunja Blažić, članice ekipe „Moramo ravnopravno“.

Osvajačice prvog mesta u kadetskoj konkurenciji

Utakmice su se igrale do 11 osvojenih poena ili do 7 minuta po utakmici, sistemom eliminacije.
Najuspešnijima je medalje uručio tehnički sekretar Sportskog saveza Kruševca Aleksandar Nikolić.

Turnir je, inače, odigran u okviru „Sportskog leta“ koje organizuje Sportski savez Kruševca.

L.S.

Ostale vesti

back-to-top