Napredak dočekuje Vojvodinu: Ništa nas ne zanima osim pobede!

Postavljeno: 28.08.2021

Prvenstvo Super lige nastavlja se ovog vikenda utakmicama sedmog kola. Napredak, koji je do sada bez izgubljenog boda na domaćem terenu, u  nedelju dočekuje novosadsku Vojvodinu

Kruševljani sa optimizmom, ali i novim igračima, dočekuju nedeljni meč sa Vojvodinom, za koju šef stručnog štaba Napretka naglašava da raspolaže odličnim igračkim kadrom.

– Doveli su Kopitovića, centralnog beka iz Bate Borisova. U pitanju je sjajan igrač i sada su utemeljili odbranu, iako su i u prethodnom periodu imali odličan defanzivni blok. Čović, Vukadinović i Simić su u rangu najkvalitetnijih igrača u zemlji i od njih nam preti najveća opasnost. Hoće li u napadu igrati Mrkaić, koji nije brz, ali je izuzetno jak, zna da postigne gol glavom, ili Kabić, koji je jedan od najtalentovanijih ofanzivnih veznih igrača u Evropi, saznaćemo u nedelju – rekao je Đuričić.

Utakmica protiv Vojvodine biće prva za novog napadača Petra Kunića u dresu kruševačkog tima:

– Izuzetna mi je čast što sam postao deo ekipe Napretka i jedva čekam da izađem na teren i uđem u pravi ritam. O Vojvodini ne treba trošiti reči, izuzetno je poštujemo, ali imamo svoju računicu, a to je pobeda i ništa nas drugo ne zanima.

Napredak će ubuduće moći da računa i na nove, mlade napadače, Nikolu Marinkovića (2003) i Mihajla Mitića (2004), koji su sa Napretkom potpisali ugovore na četiri, odnosno tri godine.

– Ovo je za mene veliko priznanje i mogu samo da obećam da ću dati sve od sebe da ispunim očekivanja – istakao je Marinković, kome je stigao i poziv u omladinsku reprezentaciju Srbije.

Velika su očekivanja od angažmana u Napretku i Mihajla Mitića:

– Ovo je moj prvi profesionalni ugovor i nadam se, pre svega, da ću napredovati u Napretku, ali i da ćemo u nedelju pobediti Vojvodinu.

Napredak će Vojvodinu dočekati u nedelju, od 16.30 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top