Trajal pred meč sa IMT-om: Više nemamo izbora, u pitanju je opstanak!

Postavljeno: 24.04.2021

Prvoligaško fudbalsko prvenstvo ulazi u završnicu, koju Trajal dočekuje u kritičnom delu tabele. Svaka od preostalih utakmica može biti odlučujuća za opstanak, počev od nedeljne u Kruševcu protiv IMT-a, koji je u odličnoj takmičarskoj formi

Nakon što su u poslednja četiri kola osvojili samo jedan bod, fudbaleri Trajala ponovo predvode grupu timova u tzv. zoni ispadanja. U takvoj situaciji ih očekuje utakmica protiv četvrtoplasiranog IMT-a, na kojoj nemaju drugih opcija osim da idu na osvajanje bodova.

– Ovo nam je verovatno poslednja šansa. Mi više nemamo izbora, nemamo kredita, sve što smo mogli da izgubimo – izgubili smo do sada.

Preostalih šest kola odlučuju o našem opstanku, posebno utakmica protiv IMT-a, ali naravno i svaka naredna. Radimo i pokušaćemo sve da dođemo do pozitivnog rezultata koji bi nas približio opstanku u Ligi, što nam je najvažnije u ovom trenutku – rekao je pomoćni trener Trajala Bojan Marjanović.

I fudbaler Trajala Uroš Stepanović svestan je težine i značaja predstojeće utakmice, naglašavajući kako je IMT možda možda najteži rival u ovom trenutku:

– Mi smo u krizi rezultata, što je evidentno, ali pokušaćemo sve što je u našoj moći da posle ove utakmice izađemo iz toga. Nije nam lako, juče smo malo pričali o tome i svi igrači su svestni situacije i znamo da ćemo ako svako od nas da 100 posto moći da prevaziđemo ovu situaciju. Ima još dosta da se igra, šest utakmica je u opticaju, čak i da izgubimo u nedelju borićemo se do kraja, sve dok postoji i promil šanse za opstanak.

Meč između Trajala i IMT-a igra se na Gradskom stadionu u Kruševcu u nedelju, od 16 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top