SSP: “Smanjenje cenzusa bezuspešan pokušaj režima da pobedi bojkot”

Postavljeno: 13.02.2020

– Opozicija koristi društvene mreže jer su sve kruševačke televizije u vlasništvu funkcionera Srpske napredne stranke i u 8 godina niko iz opozicije nikada nije dobio poziv za gostovanje ni ne jednoj lokalnoj televiziji. U istom periodu su sve te televizije uzimale novac građana iz budžeta Grada i nikada nisu prenele ni jednu izjavu ili saopštenje bilo koje opozicione stranke – navodi se u saopštenju kojim je Stranka slobode i pravde reagovala na poslednju konferenciju za novinare u sedištu SNS-a

Srpska napredna stranka je gadljiva na opoziciju ali nije gadljiva na novac onih građana koji podržavaju opoziciju i opozicioni rad. Kad biraju goste za svoje televizijske programe biraju pažljivo. Kad uzimaju novac iz budžeta, uzimaju halapljivo – navodi se još u saopštenju kruševačkog SSP-a uz konstataciju da su to razlozi zbog kojih je opozicija prinuđena da koristi jedino što vlast još ne kontroliše, a to su ulica i društvene mreže.

Komentarišući izmene izbornog takona, u SSP-u kažu da je smanjenje cenzusa na 3%  “poslednji bezuspešni pokušaj režima da pobedi bojkot kruševačke i srpske opozicije”. 

Opoziciji nije problem nivo cenzusa, bio on 3, 5 ili 10%. Problem nam je 100% kriminala, privatizacija, lažni, manipulacija, pritisaka, ucena, prebijanja, pretnji i lopovluka koje SNS sprovodi na republičkom i na lokalnom nivou. Ulica je naš izbor jer su institucije zarobili kriminal i korupcija koju SNS seje svakim svojim novim danom na vlasti – tvrde u SSP-u i smatraju da nakon aprilskih izbora koje nazivaju farsom, legitimitet lokalne i republičke vlasti, kako kažu, neće preći procenat novog cenzusa.

Stranka slobode i pravde će, kako se navodi u saopštenju,  nastaviti da zajedno sa saradnicima iz kruševačke opozicije građanima prezentuje istinu koja će, kasko veruju, dovesti do promene režima u Srbiji.

Gradu ćemo vratiti institucije. Građanima ćemo vratiti slobodu, a režimu servirati pravdu. Kruševac ide u bojkot! – poručuju iz SSP-a u Kruševcu.

N.B.

Ostale vesti

back-to-top