SRPSKA LIGA: Trajalu i Meševu po bod

Postavljeno: 05.09.2021

U četvrtom kolu Srpske lige Istok, remizirali Trajal protiv Dubočice i Meševo sa Brzim Brodom – obe utakmice završene su identičnim rezultatom 1:1

Meševo je osvojilo i drugi bod ove sezone. Kao domaćin igralo je nerešeno protiv Brzog Broda 1:1. Meševo je povelo relativno rano, u šestom minutu utakmice, kada se u gužvi pred golom gostiju najbolje snašao Aleksandar Tomić i sa nekih šest metara zatresao mrežu. „Mirisalo“ je već na pobedu domaće ekipe, kada je u 78. minutu Igor Kostadinović, sa gotovo iste pozicije kao i Tomić na početku utakmice, ali na drugoj strani, postigao izjednačujući gol.

Bilo je tokom 90 minuta utakmice na Mičetovom stadionu, gde se okupilo oko šesto navijača, još prilika na obe strane, domaćini su jednom pogodili i prečku, ali se do kraja rezultat nije promenio.

I „gumari“ su se u ovom kolu morali zadovoljiti samo jednim bodom. Na Gradskom stadionu, na utakmici protiv Dubočice iz Leskovca, sve je rešeno u prvom poluvremenu, u kome su oba tima postila po gol – strelac za Trajal bio je Jović.

Trajal je na tabeli „skliznuo“ na petu poziciju sa osam bodova (po dve pobede i remija), A Meševo je dvanaesto sa dva boda.

U narednom kolu  Trajal gostuje u Vranju Dinamu, a Meševo u Popovcu Budućnosti.

 S.M.

Ostale vesti

back-to-top