Sportska radionica u lekovitom okruženju Ribarske banje

Postavljeno: 29.09.2021

Tridesetak članova Udruženja za pomoć i unapredjenje položaja dece i mladih sa posebnim potrebama „Osmeh na dlanu“ i Udruženja za pomoć osobama sa autizmom učestvovalo je u sportsko-rekreativnoj radionici u Ribarskoj banji

Na sportskoj radionici su članovi pomenutih udruženja, korisnici i njihovi roditelji, radili vežbe oblikovanja, penjali su se uz brdo, šetali stazama zdravlja, igrali šah.

Radionicu, održanu tokom proteklog vikenda, vodila je  profesorka fizičkog vaspitanja Mirela Milojević, a to je bio još jedan jedan u nizu sportsko-rekreativnih događaja koji je usledio nakon sličnih dešavanja na Bagdali i Jastrepcu.

Učesnici su, u sportskom duhu, fotografisali znamenitosti i prirodne  lepote Ribarske banje, a fotografije će iskoristiti za izradu suvenira: magneta, staklenih flasica, obeleživača za knjige i razglednica.

Pomenuta udruženja te aktivnosti  sprovode u okviru projekta „Karavan kulture i sporta“, koji je podržao Grad Krusevca na Konkursu za primenu Lokalnog akcionog plana za mlade. Kruševačka kancelarija za mlade ih podržava u sprovođenju projekta.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top