Sportska radionica na Jastrepcu

Postavljeno: 03.08.2021

Još jedna u nizu sportska radionica, u kojoj je učestvovalo 40 članova kruševačkog Udruženja za pomoć i unapređenje položaja dece i mladih sa posebnim potrebama „Osmeh na dlanu“ i Udruženja za pomoć osobama sa autizmom, održana je na Jastrepcu

Nakon sportske radionice na Bagdali, radionice izrade magneta sa fotografijama našeg grada u Alternativnom kulturnom centru Gnezdo i radionice u Etno domaćinstvu Mali Raj, na Jastrepcu je, u organizaciji Udruženja “Osmeh na dlanu” i Udruženja za pomoć osobama sa autizmom, organizovana sportska radionica na kojoj je učestvovalo 40 korisnika i članova porodica.

– Na sportskoj radionici radili smo vežbe oblikovanja, penjanje uz brdo, laku šetnju stazama zdravlja koju je realizovala profesorka fizičkog vaspitanja Mirela Milojević. U sportskom duhu svi članovi su zaboli po jednu zastavicu oko panja na vrhu brda što pokazuje da se uz malo truda i podrške može postići veliki uspeh – saopšteno je iz Udruženja “Osmeh na dlanu”.

Podsećamo, radionice se realizuju u okviru projekta „Karavan kulture i sporta“ koji finasnira Grad Kruševac po konkursu za implementaciju Lokalnog akcionog plana za mlade.

D. M.

Ostale vesti

back-to-top