SNS: Opozicija „seje politiku mržnje“

Postavljeno: 21.10.2020

– Žao nam je što opoziciona manjina ne želi da prihvati činjenice i ono što je Srpska napredna stranka stupanjem na vlast uradila za Srbiju i Kruševac, već nastoji da kojekakvim napadima, a usled nedostatka plana i ideja, putem društvenih mreža, seje politiku mržnje – rekla je na današnjoj konferenciji za novinare Katarina Milosavljević, PR kruševačkog SNS-a.

To što, prema njenim rečima, opozicija naziva šminkanjem grada, za SNS je razlog za ponos, jer je, kako je navela „Kruševac nakon višegodišnjeg truda u rešavanju egzistencijalnih problema građana, dovođenja investitora i investicija, danas u prilici da se bavi i ulepšavanjem životnog prostora“.

Portparolka SNS-a ocenila je i da opozicija samo negoduje i u svemu traži samo mane, a da, kada je imala priliku, nije ništa uradila.
Inače, konferencija u sedištu Srpske napredne stranke najvećim delom bila je posvećena navođenju projekata koje je grad realizovao ili ih realizuje u ovoj godini, a o čemu je detaljno govorila gradonačelnica prilikom obeležavanja

Dana oslobođenja grada, 14. oktobra.
Na tom spisku našli su se i rekonstrukcija Toplane, Fabrika za prečišćavanje otpadnih voda, Moravski koridor, 53 kilometara izgrađenih saobrađajnica, rekonstrukcija centra grada i stadiona u Bivolju, pa sve do tri električna autobusa, dve teretane na otvorenom i jarbola na Bagdali.

Nazvavši ih „grandioznim projektima za Kruševac 21. veka“, Milosavljević je rekla da su „građani prepoznali požrtvovanost i zalaganje SNS-a“, te da on će nastaviti da se bori za bolju budućnost svih sugrađana.

Podsetila je i da je SNS osnovan na današnji dan pre 12 godina, čestitala taj praznik svim članovima i simpatizerima i najavila da će kruševački odbor u utorak proslaviti svoju slavu, svetu Petku, ali u najužem krugu zbog situacije sa korona virusom.

N.B.

Ostale vesti

Komentari

  1. Žika Mika kaže:

    Ovako, što se tiče šminkanja grada – ovaj grad umire i to liči na šminkanje mrtvaca (što je poznato u kulturi nekih naroda). Ulepšavanje životnog prostora ne znači seču drveća i ograđivanje travnjaka i sl već upravo suprotno. Sivi grad postaje još sivlji. I da izdvojim od svih „grandioznih“ projekata jarbol na Bagdali (ha ha),a zašto ne i brojne perionice automobila, „kladionice“ itd.

1 thought on “SNS: Opozicija „seje politiku mržnje“

Comments are closed.

back-to-top