SNS: „Nastavljamo da brinemo o potrebama građana“

Postavljeno: 13.11.2019

Da Srpska napredna stranka ne odustaje od izlazaka na teren tokom kojih kroz različite aktivnosti pomaže sugrađanima rekla je u obraćanju medijima članica Saveta za informisanje kruševačkog odbora SNS-a Nevena Đurić

Ona je navela da su naprednjaci  domaćinstvima slabijeg materijalnog položaja u Jasici podelili pakete sa hranom i sredstvima za higijenu, u Kukljinu su uređivali prostor oko spomenika Palim borcima u Prvom svetskom ratu, te ispred Doma kulture, a u Majdevu su razgovarali sa meštanima.

Saopštila je da su se stanovnici tog sela pre svega žalili na predstavnike opozicije koji, kako je kazala, lepeći nalepnice na saobraćajne znake uništavaju državnu imovinu i ugrožavaju bezbednost učesnika u saobraćaju. 

Pozivamo nadležne organe da u slučaju nastavka ovakve njihove kampanje počnu da kažnjavaju počinoce zbog uništavanja javne imovine, jer ako Zakon kaže da i osoba koja iz nužde lepi oglase po banderama i drugim javnim površinama koje za to nisu predviđene, treba da bude kažnjena, onda i pripadnici opozicije treba da plate štetu koju su načinili – kazala je ona. 

Predstavnici kruševačkog odbora Stranke slobode i pravde, koji u okviru kampanje bojkota izbora obilaze sela u okolini Kruševca, tokom prethodnih nedelja su na saobraćajne znake u okolnim selima lepili nalepnice sa natpisom „bojkot“. Taj njihov postupak kruševački naprednjaci su kritikovali i na prošlonedeljnoj konferenciji za novinare. 

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top