SNS: Na izbore pod sloganom “Za našu decu – Aleksandar Vučić”

Postavljeno: 26.02.2020

– Naša stranka će, kako je i obećala, na izbore izaći sa 50 odsto mladih i sposobnih ljudi. Nova imena naći će se među kandidatima za brojne funkcije. Radimo, gradimo i sto posto ulažemo sebe kako bi našoj omladini iz dana u dan dali razlog više da ostanu u svojoj zemlji, zbog čega  će i naš slogan za predstojeću kampanju biti „Za našu decu – Aleksandar Vučić“ – saopštila je na konferenciji Srpske napredne stranke u Kruševcu Nevena Đurić, članica Saveta za informisanje

Želimo da i novi ljudi, do sada nepredstavljeni javnosti ali jednako kvalitetni, dobiju šansu da dokažu svoju stručnost i želju da udruženim snagama dodatno  unapredimo život u Srbiji – objaasnila je ovu stranačku odluku Đurić, dodajući da je SNS „jedina stranka koja ne čeka predizbornu kampanju da bi radila“, te da „samo jak SNS može da obezbedi budućnost“.

Nije pretenciozno ako kažemo da smo zemlju koja je 2012. godine bila na rubu propasti i bankrotstva ponovo postavili na stabilne noge i u njoj stvorili ambijent povoljne poslovne klime, kao i mesta za ulaganje, o čemu svedoče brojne strane kompanije koje su u proteklih osam godina pokrenule proizvodnju u Srbiji – rekla je predstavnica kruševačkih naprednjaka, sumirajući i ostala, kako je kazala, ispunjena obećanja stranke na vlasti. 

Obećali smo da ćemo jačati mala i srednja preduzeća, i radili smo na tome. Samo na našoj teritoriji imamo čak 998 preduzetnika i 130 preduzeća više nego u 2016. godini. Za nepunih osam godina uspeli smo da minimalac podignemo za sto odsto, a prosečna plata za pet godina porasla je sa 340 na 510 evra. – navela je Đurićka. Po njenim rečima, planovi za naredni period su još veći i ambiciozniji.

Uredili smo Srbiju. Doveli investitore. Gradimo puteve, unapređujemo postupno svaki segment našeg društva. Ono na čemu dodatno moramo da poradimo je životni standard naših građana – najavila je, podsećajući na program „Srbija 2025“ i obećanje da će na kraju tog perioda prosečna plata u Srbiji biti 900 evra.

Posebno se zahvalila penzionerima koji su, kako je rekla, „podneli najveći teret reformi i imali poverenja u Srbiju“ i za koje će SNS naći model obračuna po kome će im penzije mnogo brže rasti.

Borićemo se, ne protiv nekoga, jer oni koji nemaju program i rezultate a imaju svega šačicu pristalica ne smatramo konkurencijom, borićemo se za normalnu, pristojnu i modernu Srbiju kakvu želimo i zaslužujemo – poručila je Nevena Đurić pred početak predizborne kampanje.  

N.B. 

Ostale vesti

back-to-top