Puno posla za vatrogasce, jedno lice povređeno u saobraćajci

Postavljeno: 12.01.2021

Čak pet požara koji su zahtevali intervenciju vatrogasaca dogodilo se u prethodna 24 sata na području koje pokriva kruševačko Odeljenje za vanredne situacije, a u njima nije bilo povređenih. Jedno lice je, međutim, povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Pepeljevcu

Prema podacima nadležnih na tu intervenciju je upućeno 6 vatrogasaca – spasilaca sa dva vatrogasna vozila, a povređeno lice je izvučeno pre njihovog dolaska i kolima Hitne pomoći prevezeno u kruševačku Bolnicu.

Osim te intervencije vatrogasci su u pomenutom periodu imali i gašenje dva požara dimnjaka, požara prozora u poslovnoj prostoriji, a gorela je i stara kuća. Vatrogasci su učestvovali i u dve tehničke intervencije, a ukupno je bilo angažovano njih 27 sa 11 vatrogasnih vozila sa opremom.

U pomenutom požaru koji je juče u 09,46 časova u Bačini zahvatio staru kuću i preneo se na nadstrešicu spojenu sa novom kućom, nije bilo povređenih. Intervenisali su vatrogasci iz Ćićevca sprečivši da se vatra proširi na novu kuću. Požar je likvidiran nakon manje od dva sata.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top