Prijem za karatiste – ponos grada

Postavljeno: 16.05.2024

Danas je u Mozaik sali Gradske uprave priređen svečani prijem uspešnih i mladih karatista iz Karate kluba Kruševac, povodom njihovih sjajnih rezultata na Evropskom prvenstvu za Juniore i Seniore, koje je održano prethodnog meseca u belgijskom Gentu i Balkanskom prvenstvu u Severnoj Makedoniji.

Gradonačelnik Kruševca, Ivan Manojlović, uputio je reči hvale i poželeo dobrodošlicu mladim karatistima:

– To što sija na vašim grudima, doneli ste da zasija i u našem gradu, osim te vaše lepote koju sami po sebi imate i koliko ste zaista divni. Želim da znate da će grad u kome ste rođeni uvek biti sa vama i uz vas. Gradska uprava će nastojati da doprinese onoliko koliko je potrebno vama i vašem klubu za trud, uspeh i napredak. Posebnu zahvalnost dugujem vašem treneru koji se za vas žrtvuje i bori.

Zadovoljno je gradonačelniku replicirao Marko Tomić, trener Karate kluba Kruševac:

– Mogu slobodno da kažem da su ovo neki od najuspešnijih srpskih karatista koji dugi niz godina, iako su vrlo mladi, osvajaju i donose mnogobrojne uspehe i medalje. Budžet za finansiranje ovog sporta je znatno uvećan, što me raduje i verujem da će ovi mladi talenti u budućnosti biti još uspešniji. Oni za mene nisu samo sportisti, već moja deca. Zahvaljujem se na ovom sjajnom dočeku, srećan sam što smo deo ponosa ovog grada, kao i naše zemlje.

T.S

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

back-to-top