Predstavljamo vam Leto kulture

Postavljeno: 16.07.2022

U okviru „Leta kulture“ , Kulturni centar je organizovao brojne kulturne sadržaje za decu, mlade i odrasle koji će biti održani tokom jula i avgusta. Tokom celog avgusta, svakog četvrtka, mladi će moći da uživaju u pozorišnim predstavama koje će se igrati na platou Kulturnog centra, dok će nešto stariji moći da uživaju u koncertima i radionicama.

U nedelju, 17. jula od 18 časova na platou ispred Kulturnog centra, održaće se koncert Šestog rok kampa za devojčice, koji organizuje Omladinska organizacija OPA i Afirmacije ženskog stvaralaštva FEMIKS.

Pozorišna predstava „Veštica Dobrila, dobra slatka, mila „igraće se na platou ispred Kulturnog centra 21. jula od 20 časova.

Avgust će za mališane takođe biti u znaku pozorišta, a započeće lutkarskom radionicom 4. avgusta, na koju će se nadovezati predstava „Hvala vuku za azbuku“. „Bata Laza i seka Maza“ igra se u četvrtak 11. avgusta, a narednog četvrtka, predstava „Kola, pešak, smešak“. Poslednjeg četvrtka u mesecu, igraće se predstava „Crvenkapa“. U petak 26. avgusta održaće se karaoke veče.

Ovog jula mladi su uživali u nedavno odžanoj radionici „Pokreni se“ koju je organizovala neformalna umetnička grupa „Kulturociklin“. Krajem jula za decu do 14. godina održaće se i IT fest, dok će se u avgustu održati prva samostalna izložba Elene Milojević.

Za nešto starije u petak 22. jula bend Radiofoniks održaće koncert sa početkom u 22 časa. U avgustu će biti održana dva koncerta na Letnjoj sceni Kulturno-prosvetne zajednice, jedan će izvesti Easy blues band, a KS Jazz -Socks.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top