Pošta raspisuje konkurs za zapošljavanje

Postavljeno: 03.05.2022

Od 4. maja Pošta Srbije otvara stalni javni konkurs za vozače, poštare, dostavljače i šalterske radnike, na teritoriji cele Srbije, najavili su iz tog javnog preduzeća.

Konkurs se otvara, kako se navodi na sajtu tog preduzeća, usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, te su i potrebe za zapošljavanjem novih radnika evidentne.

Za nova radna mesta u poslovnicama širom zemlje, mogu se prijaviti svi zainteresovani kandidati iz Srbije, u jednostavnom onlajn postupku. Sve prijave, kako navode, biće pažljivo razmotrene i obrađene, a kandidati koji uđu u uži izbor, biće pozvani na profesionalnu selekciju.

Za potrebe realizacije konkursa, Pošta Srbije kreirala je na korporativnom sajtu stranicu http://konkurs.posta.rs/, gde će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu.

Ova stranica, kako navode u tom preduzeću, ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje, kao i stalno otvorena za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u Pošti Srbije, čije prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

Pošta Srbije među najstarijim je i najvećim javnim preduzećima u Srbiji, čiji kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top