Počinje da radi drugi Lidl u Kruševcu

Postavljeno: 03.11.2021

U Kruševcu sutra, 4. novembra, počinje da radi još jedan Lidl market. Vrata za kupce otvara u osam sati. Nalazi se u Jug Bogdanovoj 23

Druga Lidl prodavnica počinje u Kruševcu da radi od 4. novembra od osam časova. Njeno radno vreme će biti od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Kompanija Lidl Srbija je ranije saopštila da će u novoj prodavnici već od prvog dana biti ponuđen pažljivo odabran asortiman od oko 1.800 proizvoda, od čega više od 600 dolazi od domaćih dobavljača.

Kao prednosti nove prodavnice kompanija navodi brze kase, velike prolaze između rafova, asortman neprehrambenih proizvoda, prostran i besplatan parking te tematske nedelje u kojima se kupci upoznaju sa ukusima inspirisanim internacionalnim kuhinjama.

Lidl je povodom otvaranja, a u znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici, pripremio posebno iznenađenje za novorođene bebe u Kruševcu – „Bebinu čarobnu kutiju“.

U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Kruševca, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 4. do 12. novembra, u porodilištu Opšte bolnice Kruševac, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“ – saopšteno je iz Lidla.

Lidl je u Srbiji prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine, a nakon sutrašnjeg otvaranja prodavnica u Kruševcu i Bačkoj Palanci ukupan broj Lidl makreta u Srbiji će biti 56.

 

Ostale vesti

back-to-top