U Kruševcu danas  otvoren Univerexport market

Postavljeno: 14.04.2022

Presecanjem vrpce danas je u Kruševcu svečano otvoren Univerexport, što je prvi market ovog trgovinskog lanca južnije od Beograda i Vojvodine i 178. u Srbiji. Stotinak ljudi  čekalo je otvaranje, a prvi kupac je došao četiri sata ranije

Prvi kupac je penzioner koji je na otvaranje čekao još od 8 i 15 ujutra, snatiželjan da vidi šta to nudi novootvoreni market.

Kupio sam kafu i malo pogledao redom. Doći ću opet jer neću sada da pravim gužvu. Na otvaranjima u Kruševcu je uvek mnogo ljudi. Lepo je, cene su pristojne, a izdvojio bih da daju popust za penzionere od 15 odsto, što je mnogo bitno – kaže kupac Radivoje Petković.

Prvih 100 kupaca je dobilo poklone koji su miks njihovih proizvoda, drugih 100 je dobilo ceger, dok je svaka stota kupovina gratis.

Ono što nas razlikuje jesu domaći proizvodi. Imamo svoje brendove. Mesni proizvodi „Bačka“ sa farme u Bačkoj Palanci. Organski proizvodi brenda „Organa“, pravljeno našom rukom, kao i naše robne marke „Baš baš“, „Naše najbolje“ i „Daj daj“ – ističe Stefan Stojković iz kompanije Univerexport.

Univerexport je najveći domaći trgovinski lanac a danas otvoren objekat u Čolak Antinoj ulici, površine je oko 700 kvadrata i ima 20 zaposlenih. Univerexport u Srbiji ima 178 prodajnih maloprodajnih objekata, a sledeći planirani su u Ćupriji i Pančevu.

Radno vreme Univerexporta u Kruševcu  je od 7 do 21 sat od ponedeljka do subote i od 7 do 15 časova nedeljom.

L.S.

 

 

Ostale vesti

back-to-top