Još jedan Lidl uskoro u Kruševcu

Postavljeno: 25.10.2021

Kompanija Lidl Srbija otvoriće još jedan market u Kruševcu, 4. novembra na adresi Jug Bogdanova 23. Kruševljanima će i u novoj Lidl prodavnici već od prvog dana biti ponuđen pažljivo odabran asortiman od oko 1.800 proizvoda u stalnoj ponudi, a od čega više od 600 dolazi od domaćih dobavljača. U izgradnji druge prodavnice u Kruševcu učestvovalo je oko 20 podizvođača iz Srbije, dok je glavni izvođač radova iz Kruševca

Sa novom prodavnicom bićemo bliži još većem broju Kruševljana, kojima želimo da, kao savremeni diskont, pružimo drugačije i bolje iskustvo kupovine. To su pre svega brze kase i veliki prolazi između rafova, asortman neprehrambenih proizvoda, prostran i besplatan parking, kao i tematske nedelje u kojima se upoznajemo sa ukusima inspirisanim internacionalnim kuhinjama. Zajedno sa 25 novih kolega prolazimo poslednje pripreme tako da sve potrošače od 4. novembra, dočeka jedinstvena ponuda Lidl brendova na koju su navikli i u ovoj Lidl prodavnici– izjavila je Jasmina Šrndić, iz Korporativnih komunikacija Lidla Srbija.

U znak podrške i društvene odgovornost prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za novorođene bebe u Kruševcu – „Bebinu čarobnu kutiju“. U okviru projekta „Taši-taši“, koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Kruševca, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 4. do 12. novembra, u porodilištu Opšte bolnice Kruševac, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

Radno vreme nove Lidl prodavnice biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

Podsećamo, Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine. Četvrtog novembra će pored novog marketa u Kruševcu, biti otvoren i prvi market u opštini Bačka Palanka, što će ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji povećati na 56.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top