Novi Lidl otvoren u Kruševcu: Popusti i pokloni za kupce

Postavljeno: 04.11.2021

Danas je u Kruševcu, u Jug Bogdanovoj ulici 23, svečano otvoren novi Lidl market. Veliki broj ljudi došao je nekoliko sati pre zvaničnog otvaranja kako bi kupili nešto iz bogatog asortimana, te iskoristili popust koji će važiti narednih nekoliko dana

-Ja sam iz okoline Ribnika, ovde sam od sedam sati. Kupujem u Lidlu od kako je otvorio prvu prodavnicu i sviđa mi se asortiman, naročito alat – rekao je za GRAD Aleksandar Milenković.

-Živim u blizini, pa mi je mnogo lakše da dođem ovde nego da idem do aerodroma. Ponuda je dobra, a i cene su prihvatljive – dodaje Milomir Đorđević koga smo takođe zatekli u redu pred novim Lidlovim marketom.

Sa porodicom, na otvaranje je došla i Slobodanka Niken iz Bele vode.
– Suprug i ja smo penzioneri. Sve velike kupovine obavljamo u Lidlu. Stigli smo oko šest, pola sedam i čekamo da vidimo ponudu – objašnjava ona.

Vrpcu je svečano presekla gradonačelnica Kruševca Jasmina Palurović koja je izjavila da  grad Kruševac predstavlja povoljno poslovno okruženje.
-Mi smo se kao grad potrudili da ovom projektu maksimalno izađemo u susret, obezbedili smo neophodnu infra strukturu i uradili bočnu ulicu koja spaja železničku stanicu sa Jug Bogdanovom ulicom, kao i da sve što se tiče dozvola završimo na vreme – rekla je Palurović.

Ona je izrazila zadovoljstvo činjenicom da je ova kompanija odlučila da proširi poslovanje u našem gradu te dodala da se nada da đe Lidl nastaviti da pruža povoljnu kupovinu i ostane prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih.

U ime kompanije Lidl, medijima se obratila Jasmina Šrndić, predstavnica Lidlovih Korporativnih komunikacija.

-U ovom novom marketu imamo 25 novozaposlenih, koji će raditi pet dana u nedelji, a takođe obezbeđeno im je i privatno zdravstveno osiguranje – rekla je ona.

Prema prvoj proceni zaposlenih, posebnu pažnju potrošača privukao je deluks asortiman proizvoda koji obuhvata različite vrste sireva i pršuta, pasti, maslinovih i ulja bundeve i aromatičnih dodataka jelima, kao i poslastice, spremne da se odmah posluže, poput krem brulea, čokoladnih profiterola ili čokoladnih kremova iz ove ograničene serije.

Novootvoreni Lidl market od danas do 12. novembra sprovodi i akciju darivanja novorođenih beba.
S.M.

Ostale vesti

back-to-top