Ove nedelje u Bioskopu

Postavljeno: 12.07.2021

Na repertoaru Kruševačkog biskopa do 14. jula prikazivaće se dva filma, “Pinokio”, animirani film za najmlađe, od 17 i 19 časova i akcioni triler “Neprilagođeni” od 21 čas

„Pinokio“ reditelja Matea Garona kreće se u carstvu koje je istovremeno realno i fantastično, u ruralnoj, bezvremenoj Italiji koja obiluje zemljom, morem, seoskim okruženjem. Kao i svako dete, Pinokio je radoznao, a o svetu u kom živi uči iz svojih pokušaja i grešaka. Posedujući urođenu dečiju hrabrost, Pinokio postaje ono što je i trebalo da bude – pravi dečak.

U filmu “Neprilagođeni” pratimo Ričarda Pejsa (Pirs Brosnan) koji je lopov, poprilično jednostavan i neposredan. Iako je ponosan na činjenicu da krade samo od onih koji imaju osiguranje, jer ih na taj način ne šteti direktno, ipak je činio greške u svom životu. Žena ga je napustila, ćerka mu se zamerila, a na sve to, gotovo uvek biva uhvaćen. Nakon bežanja iz zatvora i jurnjave automobilima ulicama Los Anđelesa, Pejs zapada za oko Neprilagođenima – modernoj verziji Robin Hud družine. Oni mu nude mogućnost da pobegne FBI-u pod uslovom da im se pridruži u najvećoj pljački koju je svet video, a koja će uključiti pojavu terorističke organizacije, davno izgubljene ćerke Muslimanskog bratstva, lažnih identiteta, pranja novca, eksploziva, kamile… Ko su Neprilagođeni, šta planiraju sa svim zlatom koje ukradu i da li je Pejs samo mamac, ili ravnopravni novi član?

Svi ljubitelji sedme umetnosti ova dva filma mogu pogledati pridržavajući se aktuelnih epidemioloških mera: nošenje maske, dezinfekcija ruku i poštovanje distance. Cena ulaznice je 200 dinara.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top