Dva nova filma u Bioskopu

Postavljeno: 04.07.2024

Na repertoaru Bioskopa Kruševac našla su se dva filma, koja će se prikazivati od danas do 10 jula. Animirani film „Ko se boji vuka još“ davaće se od 17 i 19 časova, a igrana komedija „Vensan mora da umre“ od 21 čas

Producenti filmova Snežna kraljica u filmu „Ko se boji vuka još“ donose nam prelepu priču o prijateljstvu i ljubavi jednog vuka i krda ovaca. U magičnoj dalekoj zemlji, u živopisnom malom selu smeštenom između zelenih livada i brda živi stado bezbrižnih ovaca. Njihov pastirski i život bez stresa prekinut je kada čopor vukova odluči da sagradi logor u neposrednoj blizini. U skladu sa tradicijom vođa Magra koji odlazi u penziju objavljuje da njegov naslednik mora da dokaže svoje pravo tako što će savladati njegove rivale. Kada snažni Ragear dođe, jedini dovoljno hrabar vuk koji mu se usudi suprotstaviti je Grey, omiljeni vuk čopora, ali pomalo glup. Kako bi postao vođa i zadobio ljubav Biance, Grey odlazi u šumu, gdje otkriva ciganski kamp zečeva. Tamo mu vračara Mami daje „transmutacioni napitak”. Grey popije napitak i vrati se natrag u čopor vukova, ali po dolasku saznaje da je pretvoren u…ovna!

U filmu „Vensan mora da umre“ slučajni stranci su iznenada počeli da napadaju Vensana sa namerama da ga ubiju.

On više nije neupadljiv čovek i kako stvari nasilno izmiču kontroli Vensan je primoran da pobegne i potpuno promeni svoj život.

 

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

back-to-top