Repertoar pozorišta za april

Postavljeno: 02.04.2024

Sutra će ansambl Kruševačkog pozorišta, nakon velikog interesovanja publike, ponovo u 20 časova odigrati predstavu „Režim ljubavi“ za sve starije od 16 godina, dok će mlađi moći da uživaju u subotu od 12 sati uz „Ružno pače“, u utorak uz „Aladina“, u sredu će se održati „Lepotica i zver“ i u četvrtak „Alisa u zemlji drveća“.

U četvrtak, 11. aprila Osnovna škola „Vuk Karadžić“ i Srednja medicinska škola će održati Spomen akademiju pod nazivom „Dečja usta govore istinu“ od 18 sati, a sutradan u 20 počinje projekcija dokumentarnog filma „Nebo pamti, spomenici ostaju“. U subotu se odigrava predstava za decu „Hrabra krojačica“ u podne, a u 17h sledi Svečana akademija povodom Dana škole „Dositej obradović“.

Ponedeljak, 15. april rezervisan je za „Tri praseta“ u 11 sati, dok je u 17 i 30 početak svečanosti povodom Dana ustanove „Nata Veljković“.

Pozorišna revija „Milijini dani“ počinje u utorak u 20 sati predstavom „Zjapina“ koju će izvesti Narodno pozorište Timočke Krajine „Zoran Radmilović“, sutradan u istom terminu Knjaževsko srpski teatar Kragujevac izvodi „Odumiranje“, u četvrtak takođe od 20h, Niško pozorište predstavlja „Seme“, a u petak dolazi Kraljevačko pozorište sa delom „Bog masakra“.

Prvog dana vikenda Samostalna produkcija Beograd izvešće „Noć Bogova“, dok će poslednjeg dana revije, odnosno drugog dana vikenda, Narodno pozorište Priština odigrati predstavu „Top je bio vreo“ u 20 sati.

U subotu, 20. aprila, od 12 časova počinje „Mala sirena“, a u nedelju od 10 i 30 „Tri praseta“. U utorak i sredu od 20h reprizira se „Režim ljubavi“, u 20 u četvrtak počinje delo „Za sada je sve ok“ i u petak u isto vreme predstava „Crveno“. Mališane će tačno od 12 sati zabavljati „Lepotica i zver“ u subotu, 27.4, a u nedelju od 20 počinje „Duplo golo“ za sve uzraste.

Poslednja nedelja aprila počinje predstavom „Čudo u Šarganu“ od 20 časova, dok će u utorak od 18 biti organizovana Pesnička susretanja i za kraj u 20h sve popularnija „Pidžama za šestoro“.

J. S.

 

Ostale vesti

back-to-top