„Ruski konzul“ ovog vikenda u bioskopu  

Postavljeno: 19.03.2024

U periodu od 21. do 27. marta u Bioskopu „Kruševac“ biće projektovana četiri nova filma, dve drame i dva animirana filma za decu

Animirana avantura „Baba Jaga“ u trajanju od 90 minuta opisuje bajkovito kraljevstvo i kolibu veštice Jage koja je već godinama u potrazi za Knjigom čarolija kako bi postala bolja veštica. Jednog dana, princeza Safir dolazi kod Jage i nudi joj priliku da se obračuna sa neprijateljem – čarobnicom Beladonom, kradljivicom knjige.

Film neće biti prikazivan 23. i 24. marta, a ostalim danima projekcija poćinje u dva termina, od 17 i 19 sati. Cena karte biće 300 dinara.

Biografska drama „Čelična kadža“ priča o nerazdvojnoj braći Von Erik koji su ispisivali istoriju u profesionalnom rvanju 80-ih godina prošlog veka. Prikazivaće se od 21 sat svakog dana, osim 23. I 24. marta, po ceni od 300 dinara.

Porodični crtać „Kung fu panda“ govori o najvećem majstoru kung fua na svetu – pandi Po. Nakon tri avanture koje prkose smrti pobeđujući zlikovce on, kao Zmajev ratnik, pozvan je da konačno odmori, odnosno da postane duhovni vođa Doline mira.

Prikazivanja će biti samo 23. i 24. marta u 16 časova, a cena ulaznice biće 400 dinara.

Vrlo gledani domaći blokbaster „Ruski konzul“ biće pred kruševačkom publikom takođe samo tokom vikenda (23. i 24. mart) od 18 i 20 sati. Gledaocima će dočarati kako glavni junak dr Ilija Jugović po kazni dobija premeštaj u Prizren. Tamo upoznaje Ruskog konzula, profesora istorije Ljuba Božovića (poslednja uloga velikog Žarka Lauševića), protiv kog se okreću svi lokalni albanski moćnici i pokušavaju da ga isele, ali Ilija staje na njegovu stranu.

Cena karte za ovaj film iznosiće 400 dinara.

  1. S.

 

Ostale vesti

back-to-top