Otvorene „Sportske igre mladih“

Postavljeno: 22.05.2023

Odbojkaški savez Kruševac zajedno sa Sportskim igrama mladih uz podršku Grada Kruševca i Sportskog centra Kruševac, organizovali su 3. po redu Igre mladih u našem gradu

Svečanom otvaranju karavana radosti i prijateljstva na stadionu „Radomir Mičić- Miče“, prisustvovali su mnogobrojni prijatelji, nastavnici i roditelji, koji su došli da podrže sve mališane koji učestvuju.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što mogu da vas pozdravim u ovako velikom broju, jer sve što radimo proteklih godina, radimo zbog vas mladih i ova manifestacija sa kojom imamo dugogodišnju saradnju, pokazala se kao prava stvar za vaše druženje, zabavu i rekreaciju – rekao je pomoćnik gradonačelnice za omladinu Grada Kruševca, Vladimir Petrović

.

Na današnjem takmičenju, deca će odmeriti snage u četiri kategorije, fudbalu, košarci, atletici i disciplini između dve vatre.

– Želim vam puno sreće na današnjim takmičenjima, voleo bih da sledite primer vaših kolega i drugara iz sveta sporta, kao što su ŽKK Bagdala, ŽFK Napredak, ŽRK Napredak i Atletski klub Kruševac. To vam može biti pokazatelj sportskog i takmičarskog duha i ponašanja – istakao je direktor Sportskih igara mladih, Filip Komarica.

T. Stanković

Ostale vesti

back-to-top