Ostavka kompletnog rukovodstva FK Napredak!

Postavljeno: 04.03.2021

Posle neočekivanog poraza od beogradskog Rada, direktnog rivala u borbi za opstanak u Super ligi Srbije, rukovodstvo Napretka podnelo kolektivnu ostavku

Kako je tim povodom saopšteno, rukovodstvo Kluba je podnelo ostavku „kao čin moralne odgovornosti i s nadom da se eventualno može pronaći neko ko će spasiti Klub ispadanja iz elitnog srpskog ranga”.

U saopštenju se kaže kako se „očekivalo da će Napredak ovog proleća krenuti uzlaznom linijom. Angažovan je iskusni stručnjak Milan Đuričić, klupsko rukovodstvo ispunilo je i sve druge želje sportskog sektora. Stigla su tražena pojačanja, ekipi je omogućeno da se priprema u optimalnim uslovima u Antaliji”, navodi se u saopštenju.

Dalje se navodi da je Upravni odbor uspeo u potpunosti da Klub finansijski stabilizuje, odrađeno je i interno uređivanje svih akata, do pred kraj dovedeno i eksterno i infrastrukturno uređenje stadiona.

– Rezultati su, međutim, ispod svih očekivanja, a kap koja je prelila čašu je poraz na domaćem terenu od Rada, direktnog rivala u borbi za opstanak… Posle ovog poraza, evidentno je da nas čeka grčevita i neizvesna borba za opstanak – kaže se u saopštenju.

S.M.
Foto: FK Napredak

 

Ostale vesti

Komentari

  1. Svi pod jednu suknju kaže:

    Kako je moguce da je predsednik fk napredak direktor fabrike ciji tim se bori za plasman u rang gde vec gra napredak?! Sukob interesa? Ili plan da se unisti napredak! Verovatno oba!

1 thought on “Ostavka kompletnog rukovodstva FK Napredak!

Comments are closed.

back-to-top