NPS o izborima – “Da se loši kadrovi sakriju iza plakata Aleksandra Vučića”

Postavljeno: 08.02.2016

Blaza2– Narodni pokret Srbije spremno dočekuje vanredne izbore koji će biti prilika da zaustavimo uništavanje Srbije koje sprovodi ova Vlada i njeni nesposobni kadrovi – smatra Dragan Blažić, predsednik Gradskog odbora Narodnog pokreta Srbije u Kruševcu.

– Odluka o vanrednim parlamentarnim izborima obrazložena je time da je Vladi potreban mandat od još četiri godine kako bi reformisala Srbiju što je apsurdno. Ova Vlada je već imala dovoljno vremena kao i apsolutnu većinu i da je bila sposobna do sada je mogla da reformiše svaki sektor države i uredi svaki santim Srbije. Međutim, umesto reformama, Vlada se bavila i danas se bavi medijima preko kojih plasira lažnu sliku Srbije kao uspešne zemlje koja se nezaustavljivo razvija. Ta lažna slika nestaće kao balon od sapunice na dan izbora, jer su građani svesni da žive sve gore.

Na pitanje da li će istovremeno održavanje parlamentarnih i lokalnih izbora uticati na rezultate lokalnih, Blažić kaže da “to jeste plan i jedan od razloga zašto su izbori raspisani”.

-Srpska napredna stranka svesna je pada svog  rejtinga i realnog stanja da su se u gradovima i opštinama po Srbiji njihovi kadrovi pokazali kao izuzetno loši. Ti isti kadrovi će se sada sakriti iza plakata Aleksandra Vučića, ali kako u Kruševcu, tako i širom Srbije građani su apsolutno svesni koliko su štete nesposobni kadrovi ove stranke naneli. Siguran sam da će građani na ovim izborima pažljivo birati i svoje lokalne lidere i one koji će ih predstavljati u parlamentu. Siguran sam i u to da će, posebno kada su u pitanju lokalni izbori, građani glasati za sposobne, odgovorne i kvalitetne kandidate i da će upravo zbog toga podržati Narodni pokret Srbije koji čine upravo takvi ljudi.

Blažić je podsetio da je Narodni pokret Srbije je u Kruševcu već potpisao sporazum o sardnji sa Demokratskom strankom na čijem čelu je dr Branislav Katančević, ali i najavio da je njihov savez otvoren i za druge opozocione stranke koje dele njihove vrednosti.

– Koalicioni sporazum sa Demokratskom strankom u Kruševcu zvanično ćemo potpisati u narednom periodu, u okviru predizbornih aktivnosti, a do tada ćemo imati i konkretne rezultate razgovora koje danas vodimo sa ostalim opozicionim strankama koje žele da nam se priključe. Naš zajednički cilj je stvaranje opozicionog bloka koji će pobediti na predstojećim izborima.

Izvor: novine GRAD

Ostale vesti

Komentari

 1. Sanja kaže:

  Vreme je za nove ljidi, ovi su pokazali da nisu dorasli problemima ove drzave. Necemo iz drzave, hocemo novu vlast!

 2. Раде Рибарска река kaže:

  Baš su novi ljudi, kad svoju političku sudbinu vezuju za Katančevića koji je promenio četiri stranke, a na prošlim izborima obmanuo Kruševljane obećanjima o novim radnim mestima. Od svega, od njega dobili smo novo radno mesto koje je dodelio svom sinu. Uzgred ta kampanja sada već zaboravljenog Pokreta za promene koštala je kao neke u najbogatijim američkim državama. Od čijih para? Zato mu se sada uz umirući DS i smeši vanparlamentarni status.

  1. Sanja kaže:

   Lepi Rade, Vas brine kolicija sa Katančevicem plasite da su zajedno sa Narodni pokretom jaci od Vaseg pokreta? 🙂

 3. Sanja kaže:

  Lepi Rade, Vas brine koalicija sa Katancevicem plasite se da su zajedno sa Narodnim pokretom jaci od Vaseg pokreta? 🙂

 4. Rade Ribarska reka kaže:

  Lepa Sanja, baš ste duhoviti. Mislim da se baš niko živi u Kruševcu ne plaši udruživanja Katančevićevog DS sa nekim anonimnim pokretom, nakon što je svoj propali pokret (za promene društvenog statusa svog sina) udružio sa DS koja je godinama vladala Kruševcom tako da sad i udružena sa još 15 stranaka sanja izborni cenzus. Nikad nisam bio ni za jedan pokret, pa ni vaš (Katančevićev), iako mi je nudio sve i svašta da uđem u Gradski odbor svojevremeno, a meni je samo zabavno da hoćete navodno novu vlast sve podržavajući najgoru vlast koju smo imali, sve pišući kao da DS nije bio na vlasti tolike godine.

 5. Erik kaže:

  Zar ovi nisu potpisali neki sporazum sa Tadićem, ili sad ima toliko strančica da ne možemo imena da im popamtimo.

 6. Sanja kaže:

  U pravu ste vrlo sam duhovita, zao mi sto to ne mogu da kazem i za Vas…zato treba imati malo sire horizonte..previse ste ozbiljni i kriticki nastojeni za nekog ko nije clan neke stranke. Najgoru vlast imamo sada. Svaka stranka je na pocetku anonimna.. pozdrav

7 thoughts on “NPS o izborima – “Da se loši kadrovi sakriju iza plakata Aleksandra Vučića”

Comments are closed.

back-to-top