Novogodišnja ponuda je bogata, vi birate

Postavljeno: 30.12.2021

Odluka Kriznog štaba, nedavno doneta, da će za predstojeće praznike važiti iste epidemiloške mere kao i do sada, potvrdila je da su ugostitelji u Kruševcu, koji imaju spremne novogodišnje ponude, bili u pravu. Mogućnosti su raznolike kao i cene. 

Cene se kreću od 4 do 6 hiljada dinara za novogodišnju noć.  Restoran „Konak“ dao je ponudu od 4200 dinara za proslavu Nove godine. U cenu je uračunata večera i domaće piće. Za razliku od ovog restorana, restoran „Park“, koji gotovo svakodnevno organizuje večeru uz uživo muziku, formirao je cenu od 50 evra, odnosno 6 hiljada dinara. U cenu je uključena večera i piće.

Uz restorane i noćni klubovi organizuju brojne žurke. Tako će kafe „Salsa“ organizovati prvo dnevnu žurku, a nakon pauze i redovnu žurku za doček od 21 čas. Cena ulaza je 1000 dinara, a u pomenutu cenu nije uračunato ništa.  Kafe „Idolo“ je još jedan u nizu kafića u kome žurka neće izostati. Ulaz je slobodan, ali uz rezervisano visoko sedenje ili „separe“ potrebno je naručiti flašu „premium“ pića.

Veliki broj kafića, najavio je takozvane „matine“ žurke. Reč je o žurkama koje će biti organizovane preko dana, te će se ti kafići zatvarati u regularnom terminu, neki u 20, a pojedini u 22 sata.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top