Novi vaučeri za godišnji u Srbiji

Postavljeno: 16.05.2020

Prijava za novih 400.000 vaučera za odmor u Srbiji počela je u sredu (13.maj), a novina u odnosu na prošlu prijavu je da se sada mogu prijaviti i studenti, te svi oni čija su prihodi manji od 70.000 dinara. Kruševačka Turistička organizacija pozvala je ovdašnje ugostitelje da se prijave za prihvatanje gostiju uz vaučere

Prijave za koriščenje vaučera za godišnji odmor u Srbiji podnose se na šalterima Pošte širom Srbije, a građanima je na raspolaganju 400.000 vaučera koje mogu iskoristiti do 20. novembra ove godine.

Pravo na nove vaučere imaju penzioneri, nezaposleni poljoprivrednici, zaposleni čija su primanja niža od 70.000 dinara, te studenti  koji vaučere neće moći da koriste u mestu prebivališta i mestu gde studiraju.

Turistička organizacija (TO) Grada Kruševca pozvala je ovdašnje ugostitelje da se prijave za prihvatanje gostiju uz vaučere. Kako navode u TO, u sistemu vaučera su Ribarska Banja sa oko 550 ležajeva u privatnom smeštaju i 510 u Specijalnoj bolnici, te vile Trajal i Idila na Jastrepcu, sa oko 100 ležajeva. U Kruševcu,  turistima je na raspolaganju oko 600 ležajeva, ali nijedan od ugostiteljskih objekata na teritorjji grada  trenutno nije u sistemu vaučera.

Kontakt telefoni za bliže informacije o vaučerima su 011/2606-521 i 011/2606-576,    kompletne informacije o korišćenju vaučera mogu se pronaći i na linku  https://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji/.

U toku je i prijava ugostitelja, a bliže instrukcije za one koji žele da budu u sistemu vaučera, mogu se naći na linku  https://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji/.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top