Nezaboravno druženje u Republici Srpskoj

Postavljeno: 25.04.2023

Udruženje za pomoć osobama sa autizmom i Udruženje za pomoć i unapređenje položaja dece i mladih sa smetnjama u razvoju ‘’Osmeh na dlanu’’ iz Kruševca učestvovali su na trodnevnoj trećoj Međunarodnoj manifestaciji ‘’Svi smo mi dio vas’’ u Gradiški u Bosni u organizaciji Udruženja MNRL Gradiška

Manifestaciji je prisustvovalo 3.000 učesnika, dece i mladih sa smetnjama u razvoju sa svojim pratiocima, iz velikog broja udruženja iz Srbije: Svrljiga, Knjaževca, Novog Sada, Pančeva, Apatina, Požarevca, Kruševca,…., sa Kosova, iz Crne Gore, Slovenije, Hrvatske i veliki broj domaćih udruženja iz Bosne.

9

Organizovan je celodnevni muzički program, folklor, poseta glumaca, predstavljanje udruženja pesmom ili recitacijom, sporstke aktivnosti, vožnja fijakerom, podrška velikog broja bajkera koji su vozili učesnike na kratkim relacijima, poseta Sajmu hrane „Zdravofest“, obilazak Gradiške. Svima i svakog trenutka je na usluzi bilo 250 volontera, Crveni krst i mladi opšte populacije.

– Gostoprimstvo i hrabrost domaćina gospodina Dragoslava Šinika, oca mladića sa cerebralnom paralizom, da organizuje ovaj u svakom pogledu veliki skup su za svako poštovanje – ističu u Udruženju „Osmeh na dlanu“.

Ostale vesti

back-to-top