“Nek maske padnu” danas u Kruševcu

Postavljeno: 13.06.2020

Karavan koalicije “Nek maske padnu” , čije su članice Zelena stranka i Nova stranka, danas je započeo obilazak Srbije. Prva stanica bio je Kruševac, gde su predstavnici  te koalicije  razgovarali sa građanima  i predstavili  im svoj program

– Građani Kruševca izrazili su veliko interesovanje za program naše koalicije, pogotovo akcentujući neophodnost borbe protiv kriminala i korupcije koji su proželi sve pore naše države i društva- rekli su aktivisti ove koalicije nakon razgovora sa građanima , istakavši da nekadašnja Lazareva prestonica mora postati moderan evropski grad 21.veka, te da je upravo pročišćenje vazduha i insitucija ono za šta se ova koalicija zalaže.

Poručili su da ovo nije samo puki obilazak u kampanji  jer su, kako su naveli, više puta do sada, i na terenu i putem saopštenja, ukazivali upravo na težak život i nezaposlenost koji muče građane.

Zato ih još jednom pozivamo da 21. juna zaokruže broj 18 i da ovu borbu pretvorimo u zajednički cilj – Srbiju koju će poštovati svi- poručili su predstavnici koalicije “Nek maske padnu” sa štanda u Kruševcu, postavljenom ispred zgrade Doma sindikata.

D.P. 

Ostale vesti

back-to-top