Mladi u gradu: Digitalni svet Marije Milošević

Postavljeno: 28.11.2022

Mlada Kruševljanka Marija Milošević, po zanimanju ekonomista i PR u Trayal Korporaciji, već nekoliko godina bavi se digitalnim marketingom. Pisanje tekstova, fotografije, dizajniranje objava za društvene mreže njena su specijalnost. Kako kaže, digitalni marketing voli, jer ga smatra kreativnim, dinamičnim i savremenim zanimanjem.

– Digitalnim marketingom bavim se nepune dve godine. Moj posao je dizajniranje promotivnih materijala: banera, vizitkarti, flajera.., ali i dizajniranje objava za društvene mreže, kao i vođenje društvenih mreža. Takođe, bavim se fotografisanjem, ali i pisanjem. Obzirom da živimo u digitalnoj eri, smatram da je digitalni marketing nezaobilazna stvar za svako poslovanje – smatra Marija.

Do sada je objavila preko 20 tekstova za Original Magazin, a dizajnirala je više od 200 reklama, kako objava na društvenim mrežama, tako i materijala iz različitih branši. Na Instagramu vodi stranice svojim klijentima, a na jednoj koja se zove Jastrebačke vile (https://instagram.com/jastrebackevile?igshid=NTdlMDg3MTY=), svoje pratioce vodi kroz bajkovitu avanturu najšumovitije planine Balkana, predstavljajući Jastrebac kroz istorijske i zanimljive priče.

U produžetku možete pogledati neke od Marijinih digitalnih rešenja i fotografije.

 

 

 


O projektu
„Mladi i šta ih pokreće“ pitanje je na koje ćemo odgovor potražiti u okviru projekta „Mladi u gradu – otvoreni prostori“, čiji je cilj da promoviše i podstakne stvaralačke potencijale mladih. Na portalu ćemo u okviru već formiranog Kluba „Mladi u gradu“ kao virtuelnog otvorenog prostora objavljivati stvaralaštvo mladih u svim oblastima, objavljivati razgovore sa njima i predstavljati ih u tekstovima koje će raditi naši novinari. Želimo da znamo i kako mladi u Kruševcu vide javne prostore koji su im potrebni za izražavanje svog kreativnog bića, a potrudićemo se da prikupimo predloge o potencijalnim alternativnim prostorima, koje mladi prepoznaju kao konceptualne kulturne scene.

Ostale vesti

back-to-top