Kako se u Kruševcu gledala utakmica – Od radosti do očaja

Postavljeno: 28.11.2022

Velike nade polagane su u fudbalsku utakmicu Srbije protiv Kameruna, koja je danas nerešenim rezultatom odigrana u okviru grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru. Zabeležili smo delić atmosfere iz kruševačkih lokala.

Na početku, odmah razočarenje. Kamerun daje gol, čuju su se negodovanja, naročito se kritikovala igra u zadnjem veznom redu.

Zašto je uopšte Živković vraćao loptu pozadi?! Bez potrebe se komplikuje, primamo gol zbog nas samih – komentariše jedan od posmatrača.

Međutim, pred kraj prvog poluvremena, radost, dolazi do potpunog preokreta. Srbija daje dva gola. Lokali se, bukvalno, tresu od uzvika i pozitivnog naboja.

Odlično je ovo, ovo je prava igra Srbije. U drugom poluvremenu očekujem ulazak Radonjića koji je izuzetno brz i koji time može da ugrozi gol Kameruna. Dajemo još jedan gol sigurno u drugom poluvremenu  – ističe M. Š.

Drugo poluvreme počinje, Orlovi postižu još jedan pogodak. Osmesi i zadovoljstvo gledalaca u našem gradu su očiti. Svi slave, naručuju dupla pića i veruju da je Srbija na putu rutinske pobede.

Selektor Kameruna vrši dve izmene, očajan zbog trenutnog stanja na semaforu, 3:1 je za Srbiju.

Ali, dešava se preokret…u nekoliko minuta dva gola Kamerunaca, izjednačenje… Srbija se borila, ali ostaje nerešen rezultat. U magli psovki i vidnog nezadovoljstva, svi ćutke napuštaju prostorije sa velikim ekranima i odlaze…

Ovakvu priliku i ovakvo kvarenje rezultata možemo samo mi da napravimo. Sad su nam se šanse za prolazak znatno smanjile, nemam pojma šta da kažem – izjavio je jedan od razočaranih Kruševljana na kraju utakmice.

V.M.

 

Ostale vesti

back-to-top