Merix deterdžent – najbolji po mišljenju potrošača

Postavljeno: 15.06.2016

Deterdžent za pranje veša kompanije Henkel Srbija, Merix, osvojio je priznanjeMoj izbor 2016za vrhunski kvalitet proizvoda u kategoriji „Kozmetika i sredstva za higijenu“, koju već šestu godinu za redom dodeljuje Udruženje “Moja Srbija”.  Nagrade su uručene na svečanosti koja je organizovana u utorak, 14. juna 2016. godine, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, u organizaciji udruženja „Moja Srbija“ i Privredne komore Beograda

U konkurenciji za nagradu „Moj izbor“, ove godine našlo se 565 domaćih proizvoda i brendova. Nakon dva kruga glasanja i 2010 potrošača koji su učestvovali u finalnom istraživanju u 11 gradova Srbije, Merix je drugi put za redom izabran za najbolji deterdžent po mišljenju potrošača.

Veoma smo ponosni što je Merix, kao domaći brend sa standardima nemačkog kvaliteta, ponovo dobitnik nagrade „Moj izbor“, kao omiljeni proizvod od strane potrošača, u svojoj kategoriji.  Merix je autentičan srpski brend sa tradicijom dugom više od 30 godina, a svoju poziciju na tržištu izgradio je kontinuiranim ulaganjima u razvoj i tehnologiju, kao i unapređenjem formulacije. Henkel Srbija nastoji da odgovori na potrebe i navike potrošača, prilagođavajući se zahtevima tržišta što dodatno osigurava uspeh i dugotrajnost ovog omiljenog deterdženta po izboru potrošača u Srbiji – izjavila  je Sanja Glamočanin, Senior brend menadžer u sektoru Deterdženti i kućna hemija  u kompaniji Henkel Srbija, koja je primila nagradu.

henkel12

Henkel, sa vodećim brendovima i tehnologijama, posluje širom sveta u tri oblasti: Detergenti i kućna hemija, Beauty care i Adhezivi Tehnologije. Kompanija Henkel osnovana je 1876. godine, a danas je lider na potrošačkom i industrijskom tržištu, sa poznatim brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite. Henkel zapošljava gotovo 50.000 ljudi, a u fiskalnoj 2014. godini ostvario je prodaju od 16,4 milijardi evra i operativni profit od 2,6 milijardi evra. Henkelove prioritetne akcije su izlistane u nemačkom indeksu DAX.

henkel14

Ostale vesti

back-to-top