Kruševački hip-hop klub na Evropskom plesnom prvenstvu

Postavljeno: 02.07.2022

„Immortal Matrix“, kruševački hip-hop klub, u saradnji sa klubovima „La Luna“ iz Jagodine i Paraćina, a pod vođstvom trenera Stefana Vukašinovića predstavljaće boje srpske zastave na Evropskom plesnom prvenstvu u Skoplju koje počinje danas.

Takmičenje koje će okupiti najbolje plesače iz Europe održavau „East Gate Mall“ i Sportskom centru Jane Sandanski. Na prvenstvu će učestvovati preko 3.000 plesača iz Srbije, Crne Gore, Italije, Moldavije, Velike Britanije, Turske, Slovenije i mnogih drugih zemalja, koji će svojim najboljim pokretima predstavljati sebe, svoj tim i svoju zemlju kroz hip-hop.

„Europsko plesno prvenstvo 2022. biće iskustvo neprestane muzike, plesa i dobrih vibracija.  Skoplje, kao domaćin Europskog plesnog prvenstva 2022., okupiće plesne umetnike i koreografe iz cele Europe kako bi s publikom podelili najbolje od hip-hip-a, a u nedelju (3. jul), tokom prvenstva, Sara Jovanović, poznata kao Sara Jo, jedno od najprepoznatljivijih imena regionalne pop i hip-hop scene, napraviće spektakl za pamćenje, najavljuju organizatori.

M. Simić

Ostale vesti

back-to-top