Košarkaši Napredak juniora na ispitu zrelosti

Postavljeno: 23.01.2021

Košarkaši kruševačkog Napredak Juniora danas (subota) u 19 sati, u poslednjem 14. kolu Druge lige grupa Jug, uoči plej ofa i plej auta gostuju KK Mladost u Smederevskoj Palanci. Pobeda u ovom susretu je imperativ ako žele da zadrže mesto u ligi

Kruševljani igraju na pobedu, jer u tom slučaju u nastavku će biti u krugu ekipa plej ofa. U suprotnom, boriće se u plej autu.

Kruševljani su na šestom mestu sa 19 bodova i skorom od šest pobeda i sedam poraza, u konkurenciji osam ekipa. Domaćin je sedmi sa 18 bodova, a ostvario je pet pobeda, doživeo osam poraza.

O važnosti trijumfa Napredak Juniora, koji najvatrenije pristalice kluba u gradu pod Bagdalom očekuju, suvišno je govoriti.

Lj.Marković

Ostale vesti

Komentari

  1. Aca kaže:

    Ljudi moji, ovo su sve netačni podaci dotičnog novinara. Napredak je još porazom prošle nedelje izgubio šansu da zaigra u plej ofu. Napredak ce igrati u plej autu a pobeda protiv Smed. Palanke je samo za bolje pozicioniranje ekipa u plej autu i prenosenje vise bodova iz međusobnih duela ekipa koje će igrati plej aut. Sada se spajaju dve grupe „Sever“ i „Jug“ u jedinstvenu plej of i plej aut ligu. Nije strasno pozvati u klubu i pitati za tačnu informaciju nego ovako netačne vesti plasirati, kao prošla vest da je Napredak izgubio šansu da posle četiri decenije igra plej of… nije klub četiri decenije u istoj ligi pa je eto malo falilo da posle 4 decenije ode klub rang više….

1 thought on “Košarkaši Napredak juniora na ispitu zrelosti

Comments are closed.

back-to-top