Konkurs za najmlađe: “Pismo Deda Mrazu”

Postavljeno: 12.12.2021

Kulturni centar u Kruševcu i ove godine oragnizuje nagradni literarni konkurs “Pismo Deda mrazu” koji će trajati do 22. decembra. Konkurs je namenjen deci do 10 godina, a najkreativnije očekuju nagrade

Pored pisma “Deda Mrazu” u koverti treba dostaviti i saglasnost roditelja/staratelja kojim se Kulturnom centru dozvoljava reporodukovanje i korišćenje poslatog pisma. Kulturni centar neće komercijalno koristiti ova pisma, već samo u cilju unapređenja i promocije stvaralaštva dece i mladih. Uz saglasnost je potrebno dostaviti i svoje podatke –ime i prezime, datum rođenja, adresu i kontakt telefon.

Pismo treba poslati do 22. decembra, a pobednici će biti proglašeni 27. decembra na sajtu i društvenim mrežama Kulturnog centra. Dodela nagrada oragnizovaće se u utorak, 28. decembra na platou ispred Kulturnog centra u okviru obeležavanja Novogodišnjeg programa koji organizuje ova ustanova.

Učesnici kovertu mogu sami da naprave i ukrase, a pismo je potrebno poslati na adresu: Kulturni centar Kruševac, Topličina 2, 37000 Kruševac, sa naznakom “Pismo Deda Mrazu”.

Za sva dodatna pitanja i informacije zainteresovani se mogu javiti putem maila [email protected] ili na broj telefona 037/423025.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top