Karatisti Napretka na kampu u Šumaricama

Postavljeno: 27.06.2022

Po tradiciji, karatisti kruševačkog Napretka i njihov trener Žarko Radovanović, uveliko se pripremaju za Nacionalni letnji karate kamp Šumarice u Kragujevcu. U pitanju su pioniri od osam i stariji članovi do 20 godina, vični katama

Put Kragujevca kreće i njihov klupski učitelj, ekspert za kate, a po zvanju i znanju nacionalni trener Karate saveza Srbije u katama. Uostalom, i prva svetska šampionka pod Bagdalom, koja danas živi u Parizu, Sunčica Sibinović u katama, bila je pod nadzorom trenera Radovanovića.

– Među ovom mlađarijom u našem klubu rađaju se šampioni. Devojčice i dečaci su kompletno posvećeni karateu, bilo da se radi o borbama ili katama. Poslušni su i na najboljem su putu da opravdaju ulaganje u njihovu sportsku karijeru. Kamp Šumarice je samo deo njihovog napretka u sportu i zbog toga uvek rado odlazimo u Kragujevac – istice trener Žarko Radovanović.

U Karate klubu Napredak zadovoljni su dosadašnjim rezultatima svojih članova i nadaju se da će do kraja godine sačuvati dobar imidž i rejting koji su stekli radom.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top