Karatisti Kruševca i pioniri Napretkovih košarkaša bruse formu na Slobodištu

Postavljeno: 21.07.2020

U uslovima epidemije korona virusa, članovi Karate kluba Kruševac Šotokan federacije i pioniri košarkaškog kluba Napredak Junior, pripremaju se na Memorijalnom kompleksu Slobodište. Tako se treninzi kruševačkih mladih sportista organizuju uz sve prošpisane mere prevencije

Prvi put smo ovde. Zanimljivo i privlačno mesto za trening. Može dosta toga dobrog da se uradi,a novina je u svakom pogledu za svakog našeg takmičara, jer prvi put su na ovako otvorenom prostoru, koji im pruža priliku da se što bolje pripreme za ono što ih očekuje – kaže trener Marko Tomić.

Na travnatom kruševačkom Memorijalnom kompleksu Slobodište zatekli smo i pionire Košarkaškog kluba Napredak Junior. Treniraju po pet u grupi, onako kako propisi nalažu.

Zadovoljni smo uslovima za rad i odzivom dečaka.Trude se i u potpunosti izvršavaju sve zadatke. Očekujem da u potpunosti budu spremni do početka prvenstva – napominje trener Bratislav Knežević, koji je  diplomirao rad sa mlađim kategorijama,a u prvom timu je prvi saradnik šefa Stručnog štaba.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top