Ivanovo iskušenje 

Postavljeno: 03.10.2020

Vest da će fudbalere kruševačkog Napretka protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić voditi Ivan Babić, za neke je iznenađenje, a za druge odgovornost, koja je u prošlosti kluba tokom više od sedam decenija postojanja bila od značaja, ali ne i u poslednjih godinu ili dve

Jer, podsećamo, posle rastanka sa Miloradom Kosanovićem  (da se ne vraćamo u dublju prošlost), nasledio ga je Ivan Stefanović. Čim je zapelo oko rezultata, na kormilo crveno-belih je  imenovan novi-stari šef Dragan Ivanović. Bilo je, međutim, po onoj narodnoj “Ne pomaže voda majko, sa izvora Ivanova”, pa se i on rastao sa Napretkom.

Organizovana je skupština, kako i dolikuje, a da vadi kestenje iz vatre sa igračkim kadrom koji nije dostojan Super lige, povereno je Ivanu Babiću koji poseduje profi licencu i koji je svih ovih godina bio u struci sa prvim timom.

Ovaj mladić je na velikom iskušenju, ali čudi što u ovom trenutku prihvata vruć kolač, jer jedno je u fudbalskoj karijeri biti britak i bitan bek poput njega, a drugo voditi klub koji je u bivšoj Jugoslaviji bio među dvadeset najboljih, a sada se bori za goli superligaški život. Makar bilo i na određeno vreme.

FOTO: fknapredak.rs

Ostale vesti

back-to-top