Ispravka: Danas stiže mašina za proizvodnju natrijum hipohlorita – raspodela građanima čim započne proizvodnja

Postavljeno: 23.03.2020

Informacija o distribuciji natrijum hipohlorita građanima koju je kruševacgrad objavio juče nije bila dovoljno precizna, zbog čega se izvinjavamo. Zbog velikog interesovanja građana za njegovu  nabavku, evo preciznijih informacija o distribuciji ovog sredstva za dezinfekciju podova i radnih površina

Danas u Kruševac, tačnije u JKP Vodovod  stiže mašina za proizvodnju natrijum hipohlorita koja će odmah početi sa 24-časovnim radom, ali će distribucija ovog sredstva morati da sačeka prve proizvedene količine, što će najverovatnije biti narednih dana. 

U zaključcima Štaba za vanredne situacije navodi se da će svako domaćinstvo u Kruševcu moći da na mapiranim mestima preuzme natrijum hipohlorit. Ukupno je za te namene obezbeđeno 200 PVC rezervoara od 1.000 litara koji će biti raspoređeni po mesnim zajednicama i dostupni građanima na selu i u gradu, sa adekvatnim uputstvom za rukovanje.

kKruševacgrad će pratiti ove aktivnosti i čim rezervoari budu postavljeni i sredstvo bude dostupno, obavestićemo vas o svim detaljima preuzimanja.

Inače, ova mašina obezbeđivaće dovoljno natrijum hipohlorita za potrebe Kruševca, Rasinskog okruga, ali i Kragujevca, Pirota, Vranja, Sjenice, Užica…

Ostale vesti

back-to-top