I dogodilo se: Vaterpolisti Palilule „pali“ u Kruševcu

Postavljeno: 08.11.2020

Vaterpolisti kruševačke Rasine, posle dva uzastopna poraza u Prvoj A ligi, najvišem rangu za 40 godina postojanja Kluba, slavili su kao domaćini protiv VK Palilula 18:10. To je dobar znak povratka samopouzdanja Kruševljana, koji najavljuju da neće dozvoliti rivalima da ih nadigraju na zatvorenom bazenu Sportskog centra u Lazarevom gradu, ali i na gostovanjima

– Definitivno, dokazali smo da nećemo biti topovska hrana za klubove našeg ranga. Ako su neki to i mislili zbog slabog starta, pokazali smo ovako ubedljivom pobedom da nismo zaboravili da igramo vaterpolo i da su nas neopravdano rano otpisali. Naša snaga je u jedinstvu svega onoga što čini jedan sportski kolektiv i svih, koliko nas ima, da radimo za dobro Kluba – kaže prvi stručnjak Vladimir Tomasević.

– Istina je da se jedini u ligi oslanjamo na sopstvene snage. Drugi kupuju kompletne timove igrača iz svih krajeva Srbije, što nije zabranjeno, ali naša orijentacija je da igraju momci iz našeg grada ili kraja. Smatramo da je to najispravniji put opstanka i napretka vaterpola u našem klubu – navodi Tomašević.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top