Vaterpolisti Rasine dočekuju Singidunum iz Beograda

Postavljeno: 25.02.2023

U drugoj grupi Druge lige Zapad 2B, vaterpolisti kruševačke Rasine dočekuju sutra u 19 časova beogradski Singindunum

Zanimljivo je, inače, da obe ekipe posle jedanaestog kola imaju identičan rezultat: po pet pobeda, bez remija, šest poraza i po 15 bodova.

Beograđani su vodeći na sedmom mestu, a Kruševljani osmi. Slede ih beogradski Vračar sa 9 bodova, Borac iz Banja Luke i BVU Vračar iz Beograda po 6 i Banja Luka na poslednjem mestu bez bodova.

U prvoj grupi vodi Spartak iz Subotice sa maksimalnih 33 boda iz 11 susreta, jer je do sada dobio sve mečeve i već je viđen u višem rangu, Tent ga prati sa 27, Dorćol 24, Palilula 22, kao i Taraunum na petom mestu, a šesti je Košutnjak sa 15 bodova. Na kraju prvenstva iz ove grupe ispadaju  dve poslednjeplasirane ekipe.

– Rasini ne gine i posle ovakvog sistema takmičenja Druga liga Zapad 2B. Stekli smo iskustvo više i u budućnosti najavljujemo mnogo bolje sportske dane – kaže generalni sekretar Rasine Vladimir Tomašević.

Što se tice šefa struke Aleksandra Matejića  veruje u sadašnji sastav Rasine i lepšu budućnost vaterpola u gradu pod Bagdalom, koji ima idealne uslove za razvoj i napredak ovog sporta u ovom delu Pomoravlja.

Lj.Markovic

Ostale vesti

back-to-top