Gradski štab za vanredne situacije ukida više donetih mera

Postavljeno: 05.07.2021

U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom gradski Štab za vanredne situacije doneo je odluku o ukidanju više mera od kojih su neke na snazi od početka pandemije

Od utorka, 6. jula, ukida se odluka o besplatnom parkiranju u javnoj garaži kod Dijagnostičkog centra za radnike kruševačke Opšte bolnice, osim u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, što će međusobnim dogovorom rešavati JP „Poslovni centar“ Kruševac i Opšta bolnica Kruševac.

Takođe, gradski Štab za vanredne situacije doneo je odluku da počevši od 6. jula Grad Kruševac prestaje da refundira troškove sahrane preminulih lica od korone, a na osnovu dostavnica JKP Kruševac. Refundacija troškova prema JKP „Kruševac“ za sahrane lica preminulih od virusa covid -19 prestaje zaključno sa 05.07.2021. godine.

Potvrđena je i odluka kojom se punkt za masovnu imunizaciju u kruševačkoj Hali Sportova, počev od 5. jula, izmešta u ambulantu Dijagnostičkog centra Kruševac.

U odluci koju je gradski Štab za vanredne situacije doneo na vanrednoj telefonskoj sednici navodi se da na snazi ostaju sve mere koje se odnose na Afričku kugu svinja, a po preporuci Uprave za veterinu, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, za teritoriju Grada Kruševca.

D. M.

Ostale vesti

back-to-top