Fudbaleri Napretka u četvrtfinalu Kupa sutra protiv šampiona

Postavljeno: 02.05.2023

Sutra i u četvrtak su na programu utakmice četvrtfinala Kupa Srbije. U prvom susretu, sutra, od 18:30 časova, Napredak dočekuje Crvenu zvezdu

Kruševački superligaš našao se u završnici Kupa Srbije, a prolaz u polufinale pokušaće da izbori protiv Crvene zvezde. Aktuelni šampion odbranio je titulu i u ovom prvenstvu i pod Bagdalom traži „duplu krunu“, ali Kup je oduvek bio nepredvidivo takmičenje…

– Očekujem da će sutra na stadionu biti sjajan ambijent, kao i na prethodnoj prvenstvenoj utakmici. Znamo da je Kup specifično takmičenje, igra se samo jedna utakmica i treba da budemo mudri, da ne otvaramo sve karte na startu. Rekao sam igračima da im je ovo nagrada za sve ono što su izneli u prethodnom periodu i moram još jednom da ih pohvalim. Takmičenje u plej – autu uopšte nije lako, jer jedna lopta odlučuje pobednika. Svaka utakmica u prethodnom periodu je bila jedno malo finale, a pokazali su naši igrači da umeju da igraju na rezultat i apsolutno verujem u njih – istakao je na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg fudbalskog praznika pod Bagdalom šef stručnog štaba Napretka Dragan Perišić.

U nedavnom prvenstvenom duelu Napredak je odigrao nerešeno sa Crvenom zvezdom u Kruševcu i to Čarapanima daje za parvo da se nadaju još jednom pozitivnom ishodu.

– Igramo sa aktuelnim šampionom, ekipom koja je već obezbedila titulu prvaka i u ovom prvenstvu i jasno je da će sve snage usmeriti na sutrašnju utakmicu, međutim, ovo takmičenje je takvo da jedna utakmica odlučuje, a u ovom trenutku svaka ekipa može da napravi iskorak i prođe u narednu rundu. Tako i mi vidimo svoju šansu. Sigurno je da ćemo se potruditi da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže i da u lepom ambijentu prođemo dalje – najavljuje veliku borbu sa šampionom vezista Marko Putinčanin.

Karte za utakmicu sa Crvenom zvezdom su u prodaji od danas. Glavna blagajna će biti otvorena sutra od 10 časova, a ostale – tri sata pre početka utakmice. Cene su: sever – 200 dinara, jug – 400, istok – 500, zapad 1 – 600 i zapad 2 – 700 dinara. Navijačima Crvene zvezde, što je praksa već duže vreme, nije dozvoljen ulazak na zapadnu tribinu sa obeležjima beogradskog kluba.

Ostale vesti

back-to-top