Fudbal se vraća krajem maja, igraće se još četiri kola Superlige

Postavljeno: 28.04.2020

Sezona u fudbalskoj Superligi mogla bi da se nastavi 23. maja i da se završi bez plej-ofa i plej-auta. Rukovodstvo FK Napredak u stalnom kontaktu sa igračima i svi su dobrog zdravstvenog stanja

Kako prenose beogradski mediji, takmičenje u najvišem srpskom fudbalskom rangu najverovatnije će se nastaviti u izmenjenom obliku.

Naime, mogla bi da se odigraju još samo preostala četiri kola regularnog dela, bez doigravanja za titulu i ispadanje (plej-of i plej-aut).

Uz to, predviđeno je i odigravanje završnice Kupa Srbije.

Većina srpskih klubova nastavlja sa treninzima sredinom sledeće nedelje, nakon što su ublažene mere Vlade Srbije u borbi protiv kovida 19.

Kako je ovi dana izjavio potpredsednik FK Napredak, Bojan Miladinović, u kruševačkom timu će se uložiti maksimalni napor i trud da se nastavak sezone dočeka što spremnije.

– Rukovodstvo je u stalnom kontaktu sa igračima, i svi su dobrog zdravstvenog stanja. Šestorica inostranih fudbalera otputovala su kući, a kakva će biti procedura prilikom njihovog povratka u Srbiju, još uvek nije poznato. U svakom slučaju, kao i do sada, pratiće se instrukcije Fudbalskog saveza – rekao je Miladinović.

Posle 26 odigranih kola Napredak je na 12. mestu tabele sa 26 bodova.

Ostale vesti

back-to-top