Napredak sutra dočekuje Partizan: Pružićemo žestok otpor crno – belima

Postavljeno: 04.02.2023

U nastavku šampionata fudbaleri Napretka sutra (nedelja) od 14 i 30 dočekuju ekipu Partizana. Šef stručnog štaba Napretka, Dušan Đorđević kazao je da Partizan dolazi sa ogromnim motivom da pobedi, a da je na Napretku da da svoj maksimum.

– Nadam se da možemo da pružimo žestok otpor crno- belima. Šta će nam taj žestok otpor doneti, videćemo posle nedeljnih 90 minuta. Sigurno da Beograđani ulaze u predstojeći duel sa velikim oprezom, jer zna se da je Napredak znao da im napravi probleme. Siguran sam da zbog toga dolaze sa najjačim snagama i velikim motivom. Na nama je da pružimo maksimum i u tom slučaju, možemo se nadati nekom povoljnom rezultatu – kazao je trener Đorđević na juče održanoj konferenciji za novinare.

Istakao je da je učinjeno sve da se na vreme formira tim, da su na prirpemama u Antaliji imali odlične uslove za rad i dobre protivnike, te da Napredak sa optimizmom ulazi u prvenstvo.

– Partizan nije mnogo menjao tim, pre nekoliko dana je stigao vezni igrač Kolorado, koji nam nije poznat. Mi smo uradili planiranu doselekciju, pojačali tim. Nije svejedno što je prvo kolo baš Partizan, ali hajde da se nadamo da i ovom prilikom na startu može da se desi iznenađenje – poručio je šef Napretkove struke.

Kapiten Dejan Kerkez rekao je da Napredak ima četvoricu novih igrača koji će doneti novi kvalitet i novu energiju u igru ovog tima.

– Da bi zabeležili nešto protiv Partizana, moramo svi da damo svoj maksimum. Crno- beli su favorit, naša prednost je domaći teren, na kome nikome nije lako, pa neće ni njima biti. Dužni smo i željni da damo sve od sebe – poručio je Kerkez.

S obzirom da je reč o utakmici visokog rizika, sutra će u periodu od 11 do 17 časova biti zatvorene za saobraćaj sve ulice oko stadiona. Navijačima Partizana neće biti dozvoljen ulaz na zapadnu tribinu sa klupskim obeležjima.

Ostale vesti

back-to-top