FK Trajal predstavio pojačanja

Postavljeno: 05.02.2021

– Sve ide kako treba i nadam se da će se i novi igrači dobro uklopiti u i da ćemo u ovoj polusezoni biti bolji nego u prvih šest meseci – kaže sportski direktor i kapiten Trajala Milan Gašić

Za razliku od Super, prvenstvo srpske Prve lige nastavlja se u drugoj polovini februara. Klubovi se užurbano pripremaju za drugu rundu takmičenja, koju kruševački Trajal dočekuje na ne baš povoljnoj, 12. poziciji na tabeli. Igrači se pripremaju isključivo u Kruševcu, a nova imena među njima su Andrija Fratrović, Borislav Terzić, Igor Savić i, iz Napretka, Aleksandar Trajković i Igor Vučićević.

– Trajal je organizovan klub i primer kako svaki klub treba da funkicioniše, bez obzira da li se radi o Super ili Prvoj ligi. Odlično sam prihvaćen u ekipi i, naravno daću svoj maksimum. S obzirom na trenutnu situaciju, znamo da u ovom trenutku nije moguće izboriti plasman među prvih pet timova, cilj je opstanak u Ligi, ali kako stvari trenutno stoje svakako da zaslužujemo plasman u gornjem delu tabele – rekao je novajlija u Trajalu, Igor Vučićević.

Sportski direktor i kapiten ekipe Milan Gašić kaže da se plan priprema realizuje planiranom dinamikom:

– Sve ide kako treba i nadam se da će se i novi igrači dobro uklopiti u ekipu i da ćemo u ovoj polusezoni biti bolji nego u prvih šest meseci. Efektom kontrolnih utakmica sam zadovoljan, jeste da su to bili srpskoligaši, ali pobediti nekoga sa 6:0 ili 7:0 svakako nije lako, igrali smo nerešeno sa liderom Prve lige u utakmici u kojoj smo bili bolji tim na terenu, tako da igra Trajala obećava, igrači su pokazali dobru igru i očekujem da će i u nastavku prvenstva sve biti kako treba.

Nastavak prvenstva je zakazan za 20. februar, kada Trajal u Kruševcu igra protiv Zemuna, koji je jesenas na svom terenu trijumfovao sa 3:1.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top