Fudbaleri Trayala sutra dočekuju novobeogradske „majstore“

Postavljeno: 21.03.2023

Sutra je na programu 25. kolo Mozzart Bet Prve lige Srbije. Gumari dočekuju, od 17 časova, Radnički sa Novog Beograda

Za razliku od fudbalera Trayala, koji nikako da ustale formu, popularni „majstori“ sa Novog Beograda ovog proleća igraju odlično. Zimus su kompletno renovirali tim i angažovali Rusa Anreja Černišova, koji je svojevremeno bio trener subotičkog Spartaka, i rezultati su više nego očigledni. Osvojio je sutrašnji gost osam bodova ovog proleća, duplo više od Gumara, a imali su za protivnike tri ekipe iz vrha. Doduše, na tabeli su i dalje iza Kruševljana, nalaze se na 11. mestu, sa 28 bodova, dok je Trayal deseti sa 29…

– Koliko vredi, Radnički je pokazao upravo u duelima sa vodećim timovima. Na svakoj utakmici je postigao gol, demonstrirao i da ume da igra na rezultat. Sa druge strane, mi i dalje imamo problem sa realizacijom, moramo bolje da rešavamo situacije u poslednjoj trećini terena, da budemo koncentrisaniji. Potreban nam je gol, jer samo tako se osvajaju bodovi. Žao mi je što smo u Užicu ostali bez jednog, jer maltene do samog kraja smo dobro stajali u defanzivi, ali jedan trenutak nepažnje je bio dovoljan da Sloboda osvoji sva tri boda – ističe pomoćni trener Trayala Bojan Marjanović.
Vezista Uroš Rašković, koji je zimus pojačao Gumare, kao pozajmljeni igrač Napretka, poziva navijače u pomoć:

– Podrška sa tribina je uvek neophodna, posebno kad treba slomiti otpor čvrstog protivnika. Moramo da zaboravimo na sve do sada i budemo maksimalno fokusirani na sutrašnji meč. Nadam se da ćemo pokazati karakter i ispuniti sve zadatke koje dobijemo od stručnog štaba. U tom slučaju, pobeda ne bi trebalo da nam izmakne.

Ostale vesti

back-to-top