Đuričić ipak neće biti trener Napretka

Postavljeno: 24.12.2020

Napredak demantovao dolazak Milana Đuričića na mesto šefa stručnog štaba, ostaje dilema ko će naslediti Gorana Stevanovića

Sada je već izvesno da Napredak prvenstvo Super lige Srbije neće nastaviti sa Goranom Stevanovićem na trenerskoj klupi, ali je i dalje neizvesno ko će ga na tom mestu zameniti. Informaciju da će bivši pomoćnik Sava Miloševića Milan Đuričić „Đumi“ posle Radničkog iz Niša preuzeti tim iz Kruševca -demantovana je u samom Napretku.

– Trebalo je da sednemo i dogovorimo detalje oko transfer i liste želja, ali Stevanović se nije pojavio na zakazanom sastanku. U telefonskom razgovoru, potom, kazao je da ne vidi sebe više u srpskom fudbalu i da je odlučio da ide – rekao je tim povodom sportski direktor Kluba Bojan Miladinović.

Ostaje dilema sa kim će Napredak ući u februaru u drugi deo prvenstva, odnosno mesec dana ranije početi sa pripremama. Miladinović kaže da se neće dugo čekati ime novog šefa struke, ali je i demantovao da će Milan Đuričić „Đumi“ posle Radničkog iz Niša sada sesti na klupu Napretka. Kako je još dodao, ima dosta zainterespnih kandidata, a u Napretku žele stručnjaka koji sebe u ovom Klubu sagledava na duži period.

Ostale vesti

back-to-top