Dečak vazdušnom puškom pogodio brata, srećom, bez posledica

Postavljeno: 22.08.2022

Dečaka A.P. (15) je rođeni, mlađi brat A.P. (11) slučajno pogodio pucajući iz vazdušne puške u igri, a pretpostavlja se da su gađali zamišljene “mete”, objavile su večeras „Večernje novosti“.

Prema pisanju “Novosti”, dijabola je praktično zakačila u predelu kod slepoočnice, starijeg brata, koji sva sreća, nije ranjen, a ni životno ugrožen. Događaj se odigrao u aleksandrovačkom selu Donji Stupanj.

Opasnosti prema prvoj dijagnostici u Opštoj bolnici Kruševac nema ni po oko, ali će se sutra dečak transportovati do Očne klinike KCS Srbija, kako bi se proverilo prisustvo dva mala strana tela u koštanom delu ispod oka, koja su se videla na skeneru.

Deca su se, prema pisanju tog lista,  igrala vazdušnom puškom u svom dvorištu, u trenutku kada se odigrala nesreća, bili su sami, a kada se čuo pucanj majka je izletela u dvorište i potrčala ka deci.

Kako su ispričali roditelji kasnije, sve je izgledalo mnogo strašnije u početku, nego što će se ispostaviti na kraju.

Majka je odmah sa komšinicom odvela dete do Doma zdravlja u Aleksandrovcu, a odatle je sanitetom prebačeno za kruševačku bolnicu, gde su ga pregledali neurolog, oftamolog, skener je pokazao da je sve u redu te, kako stanje nije hitno, odlučeno je da prenoći u bolnici, a da se sutra transportuje do Očne klinike u Beogradu.

Izvor: https://www.novosti.rs

Foto: KruševacGrad.rs

 

Ostale vesti

back-to-top